De Bombardon

Atelier De Bombardon.
 
Louis van Rhijn, Jeanine van der Linden, Johan Sukkel, Anne Lammers, , Daniëlle van Dieren, Wil van Stuivenberg, Amber Schriekenberg, Daniël Fuhres en Rooslinde Slootjes zijn de kunstenaars van het kunstatelier van de Bombardon. Met verschillende materialen en technieken tekenen en schilderen ze twee en driedimensionaal: schilderijen, schilderen op torso’s en vogelhuisjes enz. Hun figuratieve en abstracte werken zijn grappig, kleurrijk, authentiek en ontroerend.
 
De kunstenaars werken in opdracht en maken vrij werk. Hun werk wordt permanent tentoongesteld in de galerie van de Bombardon tezamen met keramieken beelden van atelier De Wijde Doelen uit Utrecht. De kunstenaars doen mee aan exposities buiten de Bombardon o.a. in gemeentehuis, Gelderse Vallei Ziekenhuis en gezondheidscentra.
 
Kunstroute 2017
Tijdens de Kunstroute is er een gezamenlijk kunstobject te zien met als thema ‘Poppetje gezien, kastje dicht’. Kunstenaars geven een kijkje in hun persoonlijk leven met gedichten en schilderijen op groot formaat.
 
De Bombardon
De Bombardon is onderdeel van Reinaerde en biedt werk aan mensen die begeleid werk nodig hebben. De Bombardon is een bruisende onderneming met een bakkerij waarin heerlijke producten op ambachtelijke wijze worden bereid, een koffiecorner, textielatelier, een feestwinkel met verkleedkleding en een cadeauhoek met duurzame artikelen. Daarnaast is er een kunstatelier, kunstuitleen en een galerie.

 

 

 

 

 

De Bombardon

Achterkerkstraat 14

3901 DS  Veenendaal

T 0318 580310

www. de bombardon.net

bombardon@reinaerde.nl

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route