Atelier In Size

Jochina van Kruistum

 

De inspiratie voor mijn werk haal ik uit een beweging, emotie of contrast. Mijn werk is figuratief, soms wat meer geabstraheerd. Ik vind het mooi om abstracte elementen met realistische te combineren. Ik schilder vaak vrouwfiguren die overgaan in de achtergrond en zijn,  daar waar de essentie ligt, meer uitgewerkt.

De schilderijen die ik maak zijn veel portretten van mens en dier. In mijn werk wil ik het karakter van het model vastleggen. Het moet een emotie uitstralen. Ik vind het een uitdaging om nieuwe materialen uit te proberen om het schilderij een andere uitstraling te geven. Ook schilder ik regelmatig in opdracht.

Het doel van mijn werk is om de toeschouwer een positief gevoel te geven.  Ik wil graag mensen blij maken met mijn schilderijen. Iets toevoegen aan hun leven.

Mijn atelier is gevestigd in Veenendaal waar ik ook schilderfeestjes voor kinderen  organiseer en wekelijks schilderles geef. In een kleine groep begeleid ik zowel beginners als gevorderden om hun talenten steeds verder te ontwikkelen.

Dit jaar heb ik ook een gastexposant in mijn atelier, Mirjam van de Berg. Zij is al enige jaren  bezig met het maken van keramieken handvoorwerpen.  Zij  laat zich inspireren door de natuur, door het gebruik van de kleuren en vormen. Mirjam combineert haar keramiek ook met hout en bv koper.

 

Jochina van Kruistum

 

Bezoekadres

Jochina van Kruistum
Kajak 12
3904 ZW Veenendaal
0318 541219
jochina@xmsnet.nl
www.jochina.exto.nl