Kruistum, Jochina van

Atelier In Size

Jochina van Kruistum

 

Portretten, vrouwfiguren en dieren leg ik graag vast op mijn doeken. Op de schilderijen breng ik de karakters en emoties van mijn modellen tot uitdrukking door kleurgebruik en verfstreken. Ook landschappen en zonsondergangen schilder ik heel graag.

Een emotie, beweging of tegenstelling geeft mij de inspiratie voor een nieuw schilderij. Door te schetsen, foto’s maken en een studie te schilderen, worden de ideeën omgezet in schilderijen. Regelmatig werk ik met verschillende media en geef zo extra dimensie aan het werk.

Ook in opdracht maak ik graag een mooi schilderij of een houtskoolpotloodtekening. Bijvoorbeeld een portret van uw kind, kleinkind of huisdier.

In mijn atelier geef ik wekelijkse teken- en schilderlessen. In een kleine groep van maximaal 6 personen begeleid ik zowel beginners als gevorderden met tekenen en schilderen in olie- en acrylverf.

Ook in het atelier bij kunstschilderwinkel “Verfijnd” aan de Patrimoniumlaan geef ik regelmatig een  workshop of korte cursus.

 

Net als de vorige editie van de kunstroute heb ik keramiste Mirjam van de Berg te gast. Zij maakt keramieken handvoorwerpen en laat zich inspireren door de natuur. Door het gebruik van de kleuren en vormen. Mirjam combineert haar keramiek ook met bijvoorbeeld hout en koper.

 

Jochina van Kruistum

 

Bezoekadres

Jochina van Kruistum
Kajak 12
3904 ZW Veenendaal
0318 541219
jochina@xmsnet.nl
www.jochina.exto.nl