Radius, Esther

Atelier Petenbos

Esther Radius

Esther Radius met haar brede creatieve achtergrond en een specialistische opleiding in zeventiende eeuwse schilderstechnieken is inmiddels een lokale bekendheid. Zij heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle kunstenares en geeft middels schilderlessen haar vaardigheden en kennis door aan jong en oud in de regio.De doeken zijn allemaal op een linnen ondergrond met olieverf geschilderd. Haar passie ligt met name bij portretten en stillevens in haar eigen karakteristieke stijl.

 

In een paar jaar tijd is het onderdeel realistisch fijnschilderen bij Atelier Esther uitgegroeid tot een omvangrijke groep enthousiaste deelnemers uit de hele regio en zelfs van ver daarbuiten. Onder leiding van realistisch kunstenaar Esther  wordt er les gegeven in realistisch schilderen met olieverf aan de hand van traditionele schildertechnieken, zoals deze werden toegepast door de Hollandsche meesters.De cursus is bedoeld zowel voor beginners als voor degenen die al enige ervaring hebben met schilderen en de behoefte hebben om onder begeleiding hun vaardigheden te verbeteren en het eindresultaat naar een hoger niveau te tillen.
Iedere cursist kiest zijn eigen onderwerp en wordt op eigen niveau en naar eigen behoefte begeleid in het proces. Je kunt je eigen werk meenemen en daarin gecoacht worden of je begint een werkstuk waarbij je van het begin tot het einde stap voor stap wordt begeleid.

 

Bij aanmelding volgt eerst een intakegesprek, waarbij we aan de hand van je wensen een leerplan maken. Vervolgens krijg je een gratis proefles. Pas dan beslis je of je met de lessen start.

 

Bezoekadres

Esther Radius

info@schildersmes.nl

www.schildersmes.nl

Petenbos 21

3904 BN Veenendaal

06 44723822

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route