Linette

Atelier Linette

 

 

Linette

Schilderijen & Bronzen Beelden

 

 

Kunst komt uit het hart. Het is mijn eigen levensbehoefte. Ik wil tot de kern komen van mijn bestaan en daar vorm aan geven. Zodat mijn bestaan tastbaar, zichtbaar wordt.

 

Vanuit  rust en verstilling krijgt creativiteit een kans. Vanuit de eb van het leven, kan de (over)vloed voortkomen. De zee is voor mij de plek waar ik dat het beste vind en waar ik de inspiratie voor veel voorstellingen krijg. Vandaar dat ik ook veel kunstwerken maak die daarop zijn geïnspireerd. Elke keer is voor mij de zee nieuw en vernieuwend. Bij een van de schilderijen maakte ik dit gedicht:

 

Eb trekt mijn gedachte

uit haar vast bestaan

het wiegt haar mee tot stilstand            

Sussend tot aan heinde

komt van verre de vloed

overstromend en vernieuwd

blaas ik nieuw leven uit’

 

Mijn kunstwerken zijn kleine documenten waarmee ik op het leven reflecteer en het tegelijkertijd omarm. Daarmee laat ik een stukje van mijzelf zien en hoop ik vanuit kwetsbaarheid liefde uit te delen. Daarom zal ik altijd proberen om op een mooie manier weer te geven en schoonheid te laten zien.

 

Hoewel we allen uniek zijn, zijn we in de kern hetzelfde. En beeldtaal is universeel. Ik maak verbinding met jou, doordat mijn kunst herkenning oproept en je raakt. Ook komen mensen tot een diepere connectie met zichzelf. Dat is elke keer ontroerend. Daarmee is ieder kunstwerk een persoonlijk markeerpunt van het leven zelf.

 

‘Linette, omdat ik leef!’

 

 

 

 

Bezoekadres

Linette

0623914477

info@linette.nl

www.linette.nl

https://www.facebook.com/linette.dijk

https://twitter.com/linettedijk

https://www.instagram.com/linette.nl/

 

Atelier Linette,

Vendelseweg 69,

Veenendaal

Bereken route