Louis van Rhijn, Jeanine van der Linden, Johan Sukkel, Anne Lammers, Daniëlle van Dieren, Wil van Stuivenberg, Amber Schriekenberg, Daniël Fuhres, Rooslinde Slootjes, Renée Vink en Sanne Bos zijn de kunstenaars van het kunstatelier van de Bombardon.  Met verschillende materialen en technieken tekenen en schilderen ze twee en driedimensionaal: schilderijen, schilderen op torso’s en vogelhuisjes enz. Hun figuratieve en abstracte werken zijn grappig, kleurrijk, authentiek en ontroerend.

De kunstenaars werken in opdracht en maken vrij werk. Hun werk wordt permanent tentoongesteld in de galerie van de Bombardon tezamen met keramieken beelden van atelier De Wijde Doelen uit Utrecht. De kunstenaars doen mee aan exposities buiten de Bombardon o.a. in gemeentehuis, Gelderse Vallei Ziekenhuis en gezondheidscentra.

De Bombardon

De Bombardon is onderdeel van Reinaerde en biedt werk aan mensen die begeleid werk nodig hebben. De Bombardon is een bruisende onderneming met een bakkerij waarin heerlijke producten op ambachtelijke wijze worden bereid, een koffiecorner, textielatelier, een feestwinkel met verkleedkleding  en een cadeauhoek met duurzame artikelen. Daarnaast is er een kunstatelier, kunstuitleen en een galerie.

website: www.debombardon.net

expositieadres: De Bombardon, Achterkerkstraat 14, 3901 DS  Veenendaal