Atelier De Bombardon.

Louis van Rhijn, Jeanine van der Linden, Johan Sukkel, Anne Lammers, Daniëlle van Dieren, Wil van Stuivenberg, Amber Schriekenberg, Daniël Fuhres, Rooslinde Slootjes en Sanne Bos zijn de kunstenaars van het kunstatelier van de Bombardon. Met verschillende materialen en technieken tekenen en schilderen ze twee en driedimensionaal: schilderijen, schilderen op torso’s en vogelhuisjes, enz. Hun figuratieve en abstracte werken zijn grappig, kleurrijk, authentiek en ontroerend.

De kunstenaars werken in opdracht en maken vrij werk. Hun werk wordt permanent tentoongesteld in de galerie van de Bombardon tezamen met keramieken beelden van atelier De Wijde Doelen uit Utrecht. De kunstenaars doen mee aan exposities buiten de Bombardon o.a. in het gemeentehuis, het Gelderse Vallei Ziekenhuis en gezondheidscentra.

De Bombardon
De Bombardon is onderdeel van Reinaerde en biedt werk aan mensen die begeleid werk nodig hebben. De Bombardon is een bruisende onderneming met een bakkerij waarin heerlijke producten op ambachtelijke wijze worden bereid, een koffiecorner, textielatelier, een feestwinkel met verkleedkleding en een cadeauhoek met duurzame artikelen. Daarnaast is er een kunstatelier, kunstuitleen en een galerie.

 

 

De Bombardon

Achterkerkstraat 14

3901 DS  Veenendaal

T 0318 580310

www.debombardon.net

bombardon@reinaerde.nl

Mijn locatie
Bereken route