Na een jaartje te hebben overgeslagen om mijn collega’s eens te bezoeken doe ik dit jaar weer graag mee met de Veenendaalse kunstroute. In het verstreken jaar heb ik gewerkt met enkele thema’s n.l.  portretten van dames met grote hoeden en abstracties van de seizoenen.

Met een aantal van deze schilderijen heb ik geëxperimenteerd door textuur aan te brengen op of onder de verflagen en het gebruiken van verf uit spuitbussen. Dit geeft een verrassend en interessant resultaat. Ook heb ik geëxposeerd in een kustplaats maar deze werkstukken zijn gejat. Ik vat het maar op als een compliment, de dader(s) vonden het werk waarschijnlijk mooi genoeg om al die moeite te doen. Graag verwelkom ik u in mijn atelier.

Hans van Leeuwen

website: www.atelier-nachtegaal.com

expositieadres: Nachtegaal 20, 3906 NV  Veenendaal