Fotografie heeft mijn hele leven al mijn belangstelling gehad. Mijn eerste ervaring is die van een schoolreisje naar Berg en Dal, de Heilige Landstichting waar ik de camera van mijn ouders mocht meenemen. Maar toen fotografie digitaal ging ben ik me meer gaan verdiepen en heb diverse exposities en fotoboeken verslonden; hoe doen anderen dat? De twee grote namen die mij geïnspireerd hebben zijn Werry Crone (1955) en Klaus Baumgärtner (1948-2013). De dingen in het gewone leven zien en vastleggen. Daarnaast ontwikkelde zich een fascinatie van lijnenspel in de omgeving waar ik leef, woon en bezoek. Als verpleegkundige en pastor kwam ik veel in aanraking met de rituelen voor en na het sterven van mensen. Het boeit me. Daardoor ben ik ook regelmatig te vinden op een (oude) begraafplaats om deze onderbelichte cultuur te zien en te genieten van de verstilling aldaar. Mijn hobby fotografie combineer ik graag met treinen. Al deze facetten wil ik graag delen met de bezoeker. Welkom!

website: www.vandepavertkunst.nl

expositieadres: GRIP interieurprojecten, Newtonstraat 19B, 3902 HP Veenendaal