Al ruim twintig jaar kunt u Margo Nelissen vinden in haar atelier in Veenendaal-West. Daar ontwerpt en maakt zij haar sieradencollecties en ontvangt ze haar klanten. Ook maakt of vermaakt zij bestaande sieraden of erfstukken.
Margo Nelissen heeft in de loop der jaren heel uiteenlopende collecties ontworpen in verschillende technieken. Ze is steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden binnen haar vak. Inspiratie haalt ze uit historische motieven, Afrikaanse culturen en sinds haar verblijf in de Caraïben is de natuur een grote bron van inspiratie. Zowel planten, peulen alsook koralen vormen haar ideeën.

Haar nieuwste werk heeft een duidelijke binnenkant en buitenkant, waarbij de buitenkant oogt als een harde schil en binnenkant bezet is met tientallen kleine edelsteentjes of pareltjes. De drager kan zelf beslissen hoe het sieraad gedragen wordt.

Margo heeft in Maastricht aan de Academie voor beeldende kunsten de richting sieraadvormgeving doorlopen, waarna ze aan de Universiteit van Leiden de studie Culturele Antropologie heeft afgerond.

website:  www.margonelissen.nl

expositieadres: Donge 19, 3904 ND Veenendaal